Δημοκράτες: Ο πρώην βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης ορίζεται διευθυντής του κόμματος

Διευθυντής του κόμματος Δημοκράτες ορίζεται ο πρώην βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, ύστερα από πρόταση του προέδρου των Δημοκρατών, Ανδρέα Λοβέρδου, και την ομόφωνα σύμφωνη γνώμη του πολιτικού συμβουλίου.

Ποιος είναι ο Γιώργος Αρβανιτίδης
Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ήταν βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Κατάγεται από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης και είναι παντρεµένος µε την οικονοµολόγο Καλλιόπη Αραµπατζή, µε την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Μαρία και τη Σταυρούλα.

Είναι πτυχιούχος του Τµήµατος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονοµικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση των πανεπιστηµιακών σπουδών του, εργάστηκε στον ιδιωτικό τοµέα ως Στέλεχος και Σύµβουλος Επιχειρήσεων. Εκλέχθηκε δήµαρχος Σίνδου (1995-1998) και δήµαρχος Εχεδώρου (2003-2007 και 2007-2009, οπότε και παραιτήθηκε προκειµένου να συµµετάσχει στις βουλευτικές εκλογές).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα