Δημήτρης Σαράντης στον RV για τον τουρισμό στην Κω: Το “πείραμα” της συνεργασίας και της συνένωσης δυνάμεων πέτυχε! (audio)

"Αποτέλεσμα της στρατηγικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η εξαιρετική σεζόν που διανύουμε και στην Κω"

“Η εξαιρετική σεζόν που διανύουμε και στην Κω, όπως και σε ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο, δεν ήρθε τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, πριν, μετά και κατά την διάρκεια τη πανδημίας”.

Αυτό δήλωσε στον Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5 με την Ρένα Παυλάκη, ο Δημήτρης Σαράντης, από την Κω, Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην δημιουργία της “Πρωτοβουλίας για τον Τουρισμό του Νοτίου Αιγαίου” , μια πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου που πήρε σάρκα και οστά κατά τον πρώτο χρόνο της πανδημίας, με σκοπό να θωρακίσει τον τουρισμό του Νοτίου Αιγαίου, στην πιο κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για τον παγκόσμιο τουρισμό.

“Το “πείραμα” της συνεργασίας και της συνένωσης δυνάμεων πέτυχε! Σήμερα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Όλοι έχουν καταλάβει ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε. Σήμερα γνωρίζουμε πώς να προχωρήσουμε. Πιστεύω ότι την επόμενη δεκαετία, θα πάμε ακόμα καλύτερα”, δήλωσε ο κ. Σαράντης. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η Fraport για την προσεχή τετραετία έχει θέσει ως στόχο για την Κω να αυξήσει τις αφίξεις από το 1.200.000 του 2019, σε 2.500.000 εκατ.

Ακούστε τον εδώ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα