Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Δημήτρης Λίτσας στον RV για την κατανομή των πέντε εδρών: “Μόνο οι Γιάννης Παππάς και Μάνος Κόνσολας μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι” (audio)

Στα σενάρια που απορρέουν από τον εκλογικό νόμο της ενισχυμένης αναλογικής , ο οποίος λειτουργεί σαν ρουλέτα όσον αφορά την δεύτερη κατανομή των εδρών στα κόμματα ανά την επικράτεια, αναφέρθηκε, μιλώντας στο Πρωινό Xpress και την Ρένα Παυλάκη, ο Δημήτρης Λίτσας , Σύμβουλος Οργάνωσης Πολιτικών Γραφείων, Ειδικός στη προετοιμασία και διεξαγωγή Προεκλογικών Αγώνων & Εκλογών.

Ο κ. Λίτσας ανέλυσε όλα τα πιθανά σενάρια κατανομής των 5 εδρών της Δωδεκανήσου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μόνο οι δύο έδρες των  Γιάννη Παππά και Μάνου Κόνσολα έχουν κλειδώσει στη Νέα Δημοκρατία. Από εκεί και πέρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ εκτίμησε ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι οι τέσσερις έδρες να πάνε στη Νέα Δημοκρατία και η πέμπτη έδρα στο ΠΑΣΟΚ,  που εμφανίζει καλά ποσοστά στα Δωδεκάνησα.

Ακούστε την ανάλυση του Δημήτρη Λίτσα εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα