Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Δημήτρης Γάκης: Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε ψηλά. Οσο πιο ψηλά ανεβαίνετε τόσο πιο μακριά θα βλέπετε

Τον μεγάλο πόνο, την θλίψη αλλά και την οργή και το θυμό που επί 10 μέρες έχει κυριεύσει τους κατοίκους της Ρόδου εξαιτίας της αδυναμίας της πολιτείας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, του δασικού πλούτου και της ζωής μέσα στα δάση, ήρθε να απαλύνει, σε ένα βαθμό, η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Χαμόγελα και χαρές στις οικογένειες των παιδιών που εισάγονται στις ανώτατες και ανώτερες πανεπιστημιακές σχολές αλλά και σε μας των φίλων τους ήρθαν να αλλάξουν για λίγο το βαρύ, το πένθιμο  κλίμα που έχε πέσει στο νησί της Ρόδου.

Εύχομαι στα παιδιά που πέτυχαν, που τα περισσότερα αν όχι όλα έμαθα τα νέα στα αναχώματα των δασών και στις μάχες κατάσβεσης, έτσι πάντα χαρές να δίνουν στην κοινωνία και στην οικογένεια τους με την σταδιοδρομία τους, την ευαισθησία τους και την μαχητικότητα τους. Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε ψηλά γιατί όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε τόσο πιο μακρυά θα βλέπετε.

Και στα παιδιά όμως που δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τα όνειρά τους θέλω να τους πω ότι η ζωή επιφυλάσσει για τον καθένα μας την δικιά του τύχη. Εκείνο που έχουν να κάνουν είναι να μην αρνούνται να την κυνηγήσουν.

Ρόδος 27-7-2023
Δημήτρης Γάκης
Πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα