Δημήτρης Αβραμόπουλος στον RV: “Η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι η Ελλάδα είναι το ανατολικό σύνορό της” (audio)

“Δεν αμφισβητεί κανείς οτι οι Παλαιστίνιοι δικαιούνται μια πατρίδα αλλά είναι και οι ίδιοι θύματα των τρομοκρατών της Χαμάς. Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι έχει ξεσηκωθεί όλος ο αραβικός κόσμος κατά του Ισραήλ. Το Ιράν διαθέτει χημικά όπλα, πιθανότατα και πυρηνικά, το ίδιο και το Ισραήλ. Δεν αποκλείεται να τα χρησιμοποιήσουν και τότε.. “γαία πυρί μειχθήτω”. Η διπλωματία ήταν πάντοτε ο δρόμος για να συναντηθούν δύο χώρες. Ο άλλος δρόμος είναι ο πόλεμος. Η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι η Ελλάδα είναι το ανατολικό σύνορό της. Το 60-70% των Ελλήνων τα βγάζει πέρα πολύ δύσκολα. Φοβάμαι ότι η ακρίβεια ήρθε και θα μείνει.”

Για τις διεθνείς εξελίξεις με αφορμή τον πόλεμο στην Γάζα, τον ρόλο της Τουρκίας και των Αραβικών κρατών, την τρομοκρατία του Ισλάμ, τη θέση της Ευρώπης απέναντι στην έξαρση του μεταναστευτικού, την ακρίβεια και την εικόνα διάλυσης στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο τ. Επίτροπος Μετανάστευσης και πρώην υπουργός σε νευραλγικά υπουργεία Δημήτρης Αβραμόπουλος ,στον RV, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νατάσα Ράγιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα