Δήλωση υποψηφιότητας Aναστάσιου Κωνσταντάρου με τον Αλέξανδρο Κολιάδη

Τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια τα βασικά προβλήματα του νησιού μας όχι μόνο δεν έχουν επιλυθεί αλλά αντιθέτως κάποια έχουν διογκωθεί, ενώ αντίστροφα οι αντοχές όλων μας έχουν εξαντληθεί.

Αυτήν την πραγματικότητα, όσοι αγαπάμε την Ρόδο δεν μπορούμε να τη δεχτούμε παθητικά και μοιρολατρικά, κλείνοντας τα μάτια γι ´άλλη μια φορά.

Επειδή η αποχή των νέων από τα κοινά μεταφράζεται σε αδιαφορία και απογοήτευση, δεν δικαιούμαστε να μένουμε πλέον απαθείς, αδρανείς και αμέτοχοι μπροστά στα δύσκολα, καίρια ζητήματα που ταλανίζουν το νησί μας.

Ήρθε πια η ώρα να πάρουμε αποφάσεις, να βγούμε μπροστά για να αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα με σύμπνοια και με ουσιαστικό  διάλογο, με καθημερινή παρουσία σε κάθε γωνιά του νησιού μακριά από κάθε τοξικότητα και πόλωση.

Εγώ την δική μου απόφαση την πήρα και θα συμπορευτώ με την παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη αποφασίζοντας να γίνω ΕΝ.Α στην προσπάθεια νέων ανθρώπων με όραμα, σχέδιο, γνώσεις, αγάπη και διάθεση για ένα καλύτερο αύριο για τη Ρόδο μας.

Πρέπει και μπορούμε, να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, για να αντιμετωπίσουμε ριζικά τα πραγματικά προβλήματα του νησιού μας. Είναι ανάγκη να μελετήσουμε και να υλοποιήσουμε έργα ουσιαστικά, σε βάσεις γερές, με προοπτική και στόχους, που θα επιφέρουν ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα & που θα οδηγήσουν στην βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αλέξανδρο Κολιάδη, για την τιμητική πρόταση του να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του-μας, καθώς και όλους εσάς για την ενθάρρυνση και τη στήριξή σας σε αυτή μου την επιλογή.

Προσωπικά, δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου που θα με τιμήσουν με την ψήφο τους, αλλά και όλων των πολιτών του νησιού μας, ανεξαρτήτως συνδυασμού που θα επιλέξουν να στηρίξουν την επόμενη ημέρα, με μόνο μου στόχο να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες ζωής που αξίζουν σε όλους εμάς που ζούμε στον ευλογημένο αυτό τόπο.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους με όποια παράταξη και αν αποφασίζουν να πολιτευτούν στις εκλογές αυτές, αφού ο στόχος όλων είναι κοινός, το καλύτερο αύριο του τόπου.


αστάσιος Κωνσταντάρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα