Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για την επίσκεψη Σακελλαρίδη-Σαράντη στη Νίσυρο

Δήλωση του πρώην βουλευτή Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη Σακελλαρίδη-Σαράντη

Η Νίσυρος είναι πανέμορφη την άνοιξη. Δεν θα μπορούσε να φορέσει πιο όμορφο φόρεμα για να υποδεχθεί το άξιο τέκνο της και αυριανό Ευρωβουλευτή Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Μαζί του και η υποψήφια Ερωβουλεύτρια Κατερίνα Σαράντη. Τους συνόδευε ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης.
Μετά την Κω το επόμενο λιμάνι της προεκλογικής περιοδείας ήταν Νίσυρος.
Η υποδοχή τους στο λιμάνι ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι συναντήσεις με παιδικούς φίλους και συμμαθητές του Γαβριήλ είχα συγκινητικές στιγμές. Ο χαιρετισμός από φίλους κατοίκους επισκέπτες και επιχειρηματίες υποδούλωναν την αγάπη και την εκτίμηση αλλά και την αισιοδοξία και πίστη ότι η 9 Ιούνη θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Νίσυρο.
Η επίσκεψη στοn δήμαρχο του νησιού Χριστοφή Κορωναίο ήταν απόλυτα επιτυχής και παραγωγική. Ο δήμαρχος μας παρουσίασε τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής και τους στρατηγικούς στόχους και προτεραιότητες της επόμενης περιόδου.
Εκείνο όμως που επιβεβαιώθηκε με απόλυτο τρόπο είναι οτι το ήθος και η συνέπεια του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ειναι οικογενειακό προνόμιο. Όπως μας έλεγαν κάτοικοι, πολλοί Νισύριοι όταν μετανάστευαν στο εξωτερικό για να εξασφαλίσουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις έβαζαn σαν δεύτερο όνομα στο βιβλιάριο τους το όνομα του πατέρα του Γαβριήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα