Δήλωση του Δημάρχου Νισύρου για τις καταγγελίες που ήρθαν στη δημοσιότητα για τον αρχαιοφύλακα: Η Νίσυρος βρίσκεται εν μέσω ενός κοινωνικού τυφώνα

«Η Νίσυρος βρίσκεται εν μέσω ενός κοινωνικού τυφώνα”, τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος του νησιού Χριστοφής Κορωναίος, για τις καταγγελίες που ήρθαν στη δημοσιότητα για τον 50χρονο αρχαιοφύλακα του Μουσείου.

Ο κ. Κορωναίος δηλώνει σοκαρισμένος και ξεκαθαρίζει ότι ο Δήμος είναι στο πλευρό της κοινωνίας και όλων των οικογενειών που χρειάζονται στήριξη και στηρίζει πλήρως το έργο των αρχών. «Αυτή την στιγμή, προτεραιότητα όλων μας είναι να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση:

Η Νίσυρος βρίσκεται εν μέσω ενός κοινωνικού τυφώνα.

Είμαι σοκαρισμένος από αυτά που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Ο Δήμος είναι στο πλευρό της κοινωνίας και όλων των οικογενειών που χρειάζονται στήριξη. Στηρίζουμε πλήρως το έργο των αρχών και είμαστε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε απαιτούμενη συνδρομή.

Αναμένουμε το πόρισμα των παιδοψυχολόγων που βρίσκονται στο νησί και τη δικογραφία των αρχών. Αυτή την στιγμή, προτεραιότητα όλων μας είναι να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων.

Χριστοφής Κορωναίος
Δήμαρχος Νισύρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα