Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Δήλωση Μουτσάκη για τη διαγραφή μέλους του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο που φαίνεται ότι είχε επικοινωνήσει με την 12χρονη στον Κολωνό

Στη διαγραφή μέλους του από τη Ρόδο, που φέρεται να είχε επικοινωνήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat με τη 12χρονη στον Κολωνό, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, όπως γνωστοποίησε το πρωί ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Για το θέμα, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μουτσάκης, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η φρικτή υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό πήρε ξεκάθαρη θέση να βγει όλη η αλήθεια στο φως και η Δικαιοσύνη να πράξει το έργο της.
Το μέλος Τοπικής Οργάνωσης του νησιού έχει ήδη τεθεί εκτός κόμματος μέχρι να έρθουν όλα τα στοιχεία από τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία, διότι δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα για εμάς.
Η χυδαία εργαλειοποίηση ενός τόσο σοβαρού θέματος από κόμματα και μερίδα των ΜΜΕ πρέπει να σταματήσει. Παράλληλα πρέπει να ανοίξει ο διάλογος για να φτιάξουμε ένα κοινωνικό κράτος πρόνοιας το οποίο θα προστατεύει τα μικρά παιδιά από τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα