Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Διήμερη επίσκεψη του υφυπουργού Άμυνας Ν. Χαρδαλιά στα Δωδεκάνησα

Ο υφυπουργός θα βρίσκεται κοντά στους φρουρούς της Πατρίδας μας, στις έδρες Συγκροτημάτων, Μονάδων, Υπηρεσιών και Επιτηρητικών Φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Δέκα νησιά της Δωδεκανήσου και του Βορείου Αιγαίου θα επισκεφθεί σήμερα και αύριο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς σε διήμερη περιοδεία κοντά στους φρουρούς του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς σήμερα επισκέπτεται τα νησιά Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Νίσυρο, Τήλο, Ικαρία και Φούρνους και αύριο την Χάλκη, την Κάσο και την Αστυπάλαια.

Όπως ανακοινώθηκε, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις κατά τόπους δημοτικές, περιφερειακές και θρησκευτικές Αρχές, τους διοικητές υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας και τους κατοίκους των νήσων.

Ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας θα συνοδεύεται από τον διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη και τους ανώτερους διοικητές των κατά τόπους σχηματισμών.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, δήλωσε:

Σε 10 νησιά του Ανατολικού Αιγαίου μας, δίπλα στα στελέχη και τους οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεών μας!
Σήμερα και αύριο θα βρίσκομαι κοντά στους φρουρούς της Πατρίδας μας, στις έδρες Συγκροτημάτων, Μονάδων, Υπηρεσιών και Επιτηρητικών Φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

📌Πρώτος σταθμός – 27/9 : Ικαρία, Φούρνοι, Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Νίσυρος, Τήλος

📌Δεύτερος σταθμός – 28/9 : Χάλκη, Κάσος, Αστυπάλαια

Θα επισκεφθώ επίσης :

📍την Κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, η οποία συμμετέχει στην Επιχείρηση «Επιτήρηση Νήσων Ανατολικού Αιγαίου»

📍το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ, το οποίο συμμετέχει στην Άσκηση «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΚΤΩΝ 2022»
Το μήνυμά ξεκάθαρο!

Η χώρα μας ήταν και παραμένει δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θέματα αμυντικής θωράκισης και ενίσχυσης της αποτρεπτικής μας ισχύος, όπως και θέματα εθνικής κυριαρχίας παραμένουν αδιαπραγμάτευτα!.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα