Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού (International Sea Tourism Festival) διεξάγεται φέτος στη Ρόδο με τίτλο Go Blue – Go Green – Go Smart και αναδεικνύεται ως η μεγαλύτερη γιορτή για τον θαλάσσιο τουρισμό στην Ελλάδα από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου 2024.

Ο σκοπός του φεστιβάλ είναι να προβάλλει την Ελλάδα ως κορυφαίο προορισμό θαλάσσιου τουρισμού στη Μεσόγειο και να ενισχύσει τις σχέσεις με τις χώρες της περιοχής. Στόχος είναι να συνεχίσει να αποτελεί θεσμό και να προάγει τον θαλάσσιο τουρισμό σε όλες τις μορφές του και τα επόμενα χρόνια.

Τα οφέλη για την χώρα είναι πολλαπλά, καθώς ο θαλάσσιος τουρισμός διαγράφει σταθερή αναπτυξιακή πορεία και το κοινό που τον επιλέγει ολοένα και αυξάνεται.

Μέσω της συμμετοχής εταιρειών yachting, κρουαζιέρας, ιστιοπλοΐας, καταδύσεων, θαλάσσιων σπορ και premium brands παγκόσμιου επιπέδου, το Νότιο Αιγαίο τίθεται στο επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού, προσελκύοντας τουρίστες αντάξιους των ελληνικών προσδοκιών.

Ταυτόχρονα, η διοργάνωση ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Τα παράλληλα happenings και το Οpen Αir Σεμινάριο με θεματολογία την γαλάζια οικονομία, την πράσινη μετάβαση και ανάπτυξη, αλλά και τις έξυπνες τεχνολογικές εφαρμογές αναμένεται να κλέψουν την παράσταση φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα