Διάκριση μαθητών στον διαγωνισμό του υπ. Παιδείας και του Εβραϊκού Μουσείου με θέμα «Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι»

Η Πόλα Δουκουμοπούλου, με καταγωγή από τη Ρόδο, ανάμεσα στους διακριθέντες μαθητές

Μαθητές και μαθήτριες από τη Σχολή Μωραΐτη διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας και του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδας για τη δημιουργία βίντεο με θέμα «Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι».

Οι Ιάσονας Ελευθεράκης και Ζακ Κωστής, της Α΄ Λυκείου, πήραν βραβείο και την 4η θέση στον Διαγωνισμό για το βίντεο που δημιούργησαν με τίτλο «Ξεφυλλίζοντας την Ιστορία, μνήμη και τραύμα».

Η Αλεξία Βαζάκα, η Πόλα Δουκουμοπούλου (με καταγωγή από τη Ρόδο, η μητέρα της είναι Ροδίτισσα Έφη Παμπρή) και ο Απόστολος Ξηρός της Β΄ Λυκείου, πήραν τιμητικό έπαινο και τη 10η θέση στον Διαγωνισμό με το βίντεο «Το αγόρι με τα φοβισμένα μάτια».

Και οι δύο ομάδες θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εβραϊκού Μουσείου, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει επίσκεψη στο Κρατικό Μνημείο και Μουσείο του Άουσβιτς στην Πολωνία.
Υπεύθυνοι καθηγητές, κ. Ε. Σίντου και κ. Γ. Αντωνόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα