Διακοσταματίου ή Σαββής; Στις κάλπες σήμερα για την εκλογή του νέου υποψηφίου Δημάρχου

Ο νικητής θα ηγηθεί του νέου αυτοδιοικητικού σχήματος που θα διεκδικήσει το Δήμο Ρόδου στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα τα στελέχη των δύο δημοτικών παρατάξεων των Φ. Χατζηδιάκου και Σ. Κουσουρνά, για την εκλογή του προσώπου που θα ηγηθεί ενός νέου αυτοδιοικητικού συνδυασμού, προκειμένου να διεκδικήσει το Δήμο Ρόδου, στις προσεχείς εκλογές του Οκτώβρη.

Δικαίωμα ψήφου σε αυτή την εκλογική διαδικασία που διεξάγεται, από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Olympic Palace, έχουν 529 εκλέκτορες, για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής ανάμεσα στους κυρίους Σάββα Διακοσταματίου (νυν δημοτικός σύμβουλος Ρόδου, πρώην Αντιδήμαρχος και Δήμαρχος Αφάντου) και Μανώλη Σαββή (π. Δήμαρχος Νότιας Ρόδου και Αντιδήμαρχος Ρόδου) που θα ηγηθεί της παράταξης.

Με το κλείσιμο της κάλπης, θα γνωστοποιηθεί και το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης για τους δύο υποψηφίους που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, σε ένα δείγμα 600 ατόμων με πολλά ερωτήματα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως δήλωσαν και οι δύο στον Real Voice 99.5, ως προς τη δημοφιλία τους και την αναμέτρηση των δύο ξεχωριστά έναντι του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Σημειώνεται δε, ότι και οι δύο, Μανώλης Σαββής και Σάββας Διακοσταματίου, έχουν ξεκαθαρίσει, μιλώντας στο σταθμό μας, ότι όποιος και αν κερδίσει τη σημερινή εκλογή του, ο έτερος συνυποψήφιος θα παραμείνει στο συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν σε οκτώ μήνες από σήμερα.

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα