ΔΕΥΑΡ: Αποψίλωση προσωπικού και συμβάσεις έργων απασχόλησαν την συνάντηση Δ. Τσίκκη και Κ. Βολονάκη

Στη συνάντηση, που πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Βολονάκη, με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης, Δημήτρη Τσίκκη, αναφέρθηκαν τα έργα, που έχουν δρομολογηθεί από την επιχείρηση με συμβάσεις κόστους 29 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αποψίλωση της  ΔΕΥΑΡ από προσωπικό. Βάσει του οργανογράμματος, η ΔΕΥΑΡ  θα έπρεπε να απασχολεί να  360 εργαζόμενους. Μετά, όμως, την αποχώρηση των 55 εργαζομένων των πρώην ΔΕΥΑ Ιαλυσού και Αρχαγγέλου, η επιχείρηση μένει  με 164 άτομα ως επιστημονικό προσωπικό. Αν φύγουν και άλλα 20 άτομα με σύνταξη, τότε θα μείνουν 144 εργαζόμενοι. Αυτά τα στοιχεία θέτουν  κατά κάποιο τρόπο την επιχείρηση σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Για τις ανάγκες της Ρόδου υπάρχουν μόνο 2 μόνιμοι υδραυλικοί και 2 εργατοτεχνίτες.  Οι υπόλοιπες ανάγκες καλύπτονται από εργολάβους με τους οποίους συνεργάζεται η επιχείρηση.

Θα πρέπει να γίνει άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, για την κάλυψη πάγιων αναγκών της επιχείρησης και για την εύρυθμη λειτουργία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα