Δάφνη Γώγου στον RV: Στις Ευρωεκλογές, οι πολίτες να πουν “όχι” στα κινήματα που επενδύουν στον φόβο για την επόμενη μέρα (audio)

dafni gogou

“Η σωστή πληροφόρηση είναι καθοριστική για το πώς θα ψηφίσουν οι πολίτες στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ωστόσο υπάρχει έλλειμμα πληροφόρησης για την Ευρώπη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εσωτερική ατζέντα των χωρών να επηρεάζει πάρα πολύ τους Ευρωπαίους που θα ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές. Όμως τα ευρωπαϊκά διλήμματα για την επόμενη μέρα παραμένουν. Είναι σημαντικό οι πολίτες να πουν “όχι” στα κινήματα που επενδύουν στον φόβο για την επόμενη μέρα”.

Αυτό είναι ο μήνυμα της  Δάφνης Γώγου,  στον δρόμο προς τις Ευρωεκλογές, στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε με την Ρένα Παυλάκη, στην εκπομπή “Πρωινό Xpress”  του Real Voice, για την επίδραση των αποφάσεων του Ευρωκοινοβουλίου στην καθημερινότητά μας.

Η Δάφνη Γώγου είναι στέλεχος της ΕΕ ειδικευμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Ομοσπονδία της Ευρώπης (ΕΕνΟΕ) και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Ένωσης Ευρωπαίων Φεντεραλιστών-UEF και του Παγκόσμιου Φεντεραλιστικού Κινήματος-WFM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα