Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Δ. Σαράντης: Η στρατηγική της Περιφέρειας, εκτόξευσε το Νότιο Αιγαίο διεθνώς – Στους κορυφαίους προορισμούς η Κως για το 2023 (ΗΧ)

Τον Οκτώβρη είναι προγραμματισμένες προς το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού "Ιπποκράτης" 1.030 διεθνείς πτήσεις, ενώ ο Σεπτέμβριος έκλεισε με 1.568 αφίξεις αεροσκαφών από το εξωτερικό

“Η εξαιρετική σεζόν που διανύει η Κως, όπως και ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο, είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου, του Επιμελητηρίου και όλων των φορέων, αφού καταρρίφθηκε το ρεκόρ του 2019 των 1,2 εκατομμυρίων αφίξεων και η σεζόν θα κλείσει στις 7 Νοεμβρίου».

της Νατάσας Παμπρή

Αυτό δήλωσε στον Real Voice 99,5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, ο Δημήτρης Σαράντης, από την Κω, Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, σημειώνοντας ότι η επιτυχημένη προβολή του Νοτίου Αιγαίου έχει εκτοξευθεί διεθνώς.

 

Τον Οκτώβρη είναι προγραμματισμένες προς το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού “Ιπποκράτης” 1.030 διεθνείς πτήσεις, ενώ ο Σεπτέμβριος έκλεισε με 1.568 αφίξεις αεροσκαφών από το εξωτερικό.

«Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά και για το 2023, όπως επισήμανε και ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jet2 και jet2holidays στην πρόσφατη παρουσίαση της στρατηγικής στο νησί του Ιπποκράτη, εντάσσοντας το στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Η Δωδεκάνησος είναι πολύ υψηλά στη ζήτηση και οι πρωτοβουλίες, τα επιτεύγματα και οι δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Γιώργο Χατζημάρκο στην ηγεσία, έχουν πάρει διεθνή προβολή και δίνουν θετικό πρόσημο στον τόπο», τόνισε ο κ. Σαράντης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

Φέτος το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι είχαμε πολύ κόσμο. Το προσωπικό σε όλες τις επιχειρήσεις είναι ήδη πολύ κουρασμένο από την εξαιρετική τουριστική σεζόν, τα καταστήματα δουλεύουν και τα ίδια μηνύματα έχουμε από όλο το γειτονικό μας σύμπλεγμα, από την Κάλυμνο, τη Νίσυρο, τη Λέρο, τους Λειψούς, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαράντης.

Επιπλέον, δήλωσε ότι η ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΜ της Κω ναυπηγεί ήδη πλοίο που ετοιμάζεται να δρομολογηθεί από την επόμενη χρονιά για να ενισχύσει τις μεταφορές από και προς το νησί στο γειτονικό νησιωτικό σύμπλεγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα