“Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες” ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος

“Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες” ευχήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο Περιφερειάρχης τονίζει ότι η στήριξη της μητρότητας είναι διαρκής και έμπρακτη.

“Το δικό μας μικρό ευχαριστώ είναι να συμβάλουμε σε ένα όσο το δυνατόν ευνοϊκότερο περιβάλλον, μέσα στις προκλήσεις της νησιωτικότητας, για να μπορούν οι μητέρες να επιτελούν τον ιερό τους ρόλο”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χατζημάρκου:

Γιορτή της ζωής, της προσφοράς, της αγάπης δίχως όρους. Αυτή είναι η σημερινή γιορτή που αποτελεί αφορμή για να εκδηλώσουμε τον σεβασμό, την τιμή και την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπο της μητέρας, στυλοβάτη της οικογένειας και της κοινωνίας, όχι μόνο χθες αλλά και σήμερα, παρά τις αλλαγές που έχουν μεσολαβήσει στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Γι’ αυτό και εμείς επιλέγουμε, στο πλαίσιο της περιφερειακής διακυβέρνησης, πολιτικές που στηρίζουν με πράξεις την οικογενειακή συνοχή αλλά και δράσεις που παρέχουν ασπίδα προστασίας στη γυναίκα που απειλείται. Το δικό μας μικρό ευχαριστώ είναι να συμβάλουμε σε ένα όσο το δυνατόν ευνοϊκότερο περιβάλλον, μέσα στις προκλήσεις της νησιωτικότητας, για να μπορούν οι μητέρες να επιτελούν τον ιερό τους ρόλο.
Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα