Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΠΟΛΗ»

Ο σύλλογος Νέων Παραδεισίου Ωρίωνας στα πλαίσια Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Προσκόπων Παραδεισίου, το Γυμνάσιο Παραδεισίου, Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ σας προσκαλεί στην καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΠΟΛΗ» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/12 18:00μ.μ, Σάββατο 24/12 18:00μ.μ και Κυριακή 25/12 18:30 μ.μ στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Παραδεισίου.

Στο χώρο θα υπάρχουν πρωτότυπα αλμυρά και γλυκά εδέσματα από τους μάγειρες του συλλόγου, bazaar, face painting, παιχνίδια και μάγος, η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με τον DJ Μιχάλη Πισσά.

Ο Άγιος Βασίλης παρέα με τους καλικάντζαρους θα μοιράσει δώρα στους μικρούς μας φίλους και θα προσφέρονται ζεστά ροφήματα.

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25/12 απο το συγκρότημα #Sorolop που θα φροντίσουν για την διασκέδαση μικρών και μεγάλων φίλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα