Χωρίς παραδοσιακούς χορούς οι εκδηλώσεις για την 7η Μαρτίου σε Αφάντου, Αρχάγγελο, Καλυθιές, Κρεμαστή και Λίνδο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αφάντου κ. Γιώργος Μπακίρης, αναφέρει τα εξής:

Μετά από τηλεφωνική σύσκεψη που είχα με τους συναδέλφους Προέδρους Κοινοτήτων, κ.κ . Νικόλαο Διμέλη (Κοινότητα Αρχαγγέλου), Παναγιώτη Αντωνά (Κοινότητα Καλυθιών), Μιχάλη Δράκο (Κοινότητα Κρεμαστής), Βαλάντη Λάμπη (Κοινότητα Λινδίων) αποφασίσαμε από κοινού στις εορταστικές εκδηλώσεις των κοινοτήτων μας στο πλαίσιο του εορτασμού της τοπικής Επετείου της 7ης Μαρτίου για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα, να μην πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένοι σχολικοί παραδοσιακοί χοροί σε ένδειξη πένθους για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου χάθηκαν άδικα τόσες ζωές νέων ανθρώπων.
Θα τιμήσουμε τη μνήμη των προγόνων μας, που στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς, διατήρησαν αλώβητη την εθνική μας ταυτότητα και συνείδηση και άσβεστη τη φλόγα για λευτεριά και ένωση με την πατρίδα με τις καθιερωμένες προγραμματισμένες εκδηλώσεις αλλά ταυτόχρονα οι σκέψεις όλων μας αυτές τις ώρες είναι και στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα