Χαράλαμπος Ταϊγανίδης: Έτοιμος για το μεγάλο εγχείρημα να κολυμπήσει από τη Ρόδο στον Πανορμίτη!

Στη Ρόδο βρίσκεται ήδη ο χρυσός παραλυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, ο οποίος μία ημέρα μεταξύ 6 έως 8 Νοεμβρίου (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες) θα κάνει το τάμα του και θα κολυμπήσει μέχρι την Ιερά Μονή Πανορμίτη, διανύοντας απόσταση 25 μιλίων.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης βρίσκεται στο νησί για να προετοιμαστεί κατάλληλα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται στη Ρόδο και ο προπονητής του Γιώργος Αδάμ.

Στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», ο ίδιος έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από το σύλλογο Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής», όσο και από απλό κόσμο, που υποδέχθηκε τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη και του ευχήθηκε να έχει επιτυχία το εγχείρημα του.

Ο χρυσός μας παραολυμπιονίκης διαμένει στο ξενοδοχείο Rodos Palace και θα ετοιμαστεί κατάλληλα για να μπορέσει να πετύχει το στόχο του και να παραδώσει στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη, το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2017 στο Μεξικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα