Χαράλαμπος Ναβροζίδης στον RV: Πτώση της κίνησης στα καταστήματα εν αναμονή της Black Friday. Ανάγκη αλλαγής μοντέλου στα τοπικά eshops (audio)

Καλεσμένος στην εκπομπή “RealKos” με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω κ. Χαράλαμπος Ναβροζίδης για την κίνηση των εμπορικών καταστημάτων της Κω κατά την εκπτωτική περίοδο της Black Friday, το εορταστικό πρόγραμμα λειτουργίας και την κινητικότητα του κοινού, καθώς και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και από Καταστήματα της Κω.

Ικανοποιητική η κίνηση στα καταστήματα κατά την περίοδο των εκπτώσεων για το Black Friday όμως υπήρξε και φέτος η ιδιαιτερότητα της πτώσης της κίνησης στην αναμονή των εκπτώσεων για το Black Friday. Σίγουρα οι μεγάλες εταιρίες ωφελήθηκαν περισσότερο” δήλωσε ο κ. Ναβροζίδης.

Για το γεγονός οτι ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές προσανατολίζονται στις αγορές μέσω διαδικτύου ο κ. Ναβροζίδης δήλωσε τα εξής: “Τα eshop των τοπικών καταστημάτων δεν λειτουργούν σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο καταναλωτής έχει ανάγκη να συγκρίνει τιμές και να κάνει την έρευνά του πριν προχωρήσει σε επίσκεψη στο κατάστημα. Αυτή η επιλογή δεν δίνεται απ’ τα τοπικά καταστήματα και είναι μονόδρομος να αλλάξουμε το μοντέλο των ηλεκτρονικών καταστημάτων μας δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες ώστε τα καταστήματά μας να στοχεύουν σε κοινό απ’ όλη την Ελλάδα κι όχι μόνο από την Κω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα