Χ. Μπάρδος στον RV: Χειραγωγούμενοι και πολιτικά κατευθυνόμενοι προσωπικά κατά του Περιφερειάρχη, όσοι καπηλεύτηκαν και αμαύρωσαν το εθελοντικό κίνημα (audio)

"Επιτέλους ας βγάλουν τις μάσκες οι κύριοι που καπηλεύονται την ιδεολογία του εθελοντισμού" δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού

Ο Γιώργος Χατζημάρκος ενοχλεί γιατί είναι ικανός και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, σχολίασε στον Real Voice 99.5  και την Ρένα Παυλάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χρήστος Μπάρδος, σχολιάζοντας τους τραμπουκισμούς που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ, στοχευμένα κατά του κτιρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης που οργάνωσαν εθελοντές,  για τη  δασική πυρκαγιά της Ρόδου, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολιτικά τα κίνητρα αυτών που στοχοποιούν επιλεκτικά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

της Νατάσας Παμπρή

«Περιμένω να δω αν θα αποδεχθούν ή θα αποβάλλουν τους αρχηγίσκους τους», είπε σχετικά μιλώντας στη Ρένα Παυλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στους δικαστές του πληκτρολογίου που τσουβαλιάζουν συλλήβδην τους πάντες και τα πάντα.

Ο κ. Μπάρδος είπε χαρακτηριστικά:

Ήμουν από τους πρώτους που είχε δηλώσει ότι υποκλίνομαι στο μεγαλείο του εθελοντισμού και από τους πρώτους που είχα δηλώσει ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν θα κάνει πολιτική στις στάχτες του νησιού μας. Αυτή τη στιγμή λοιπόν το κίνημα του εθελοντισμού έγινε όχημα παραβατικών συμπεριφορών από περιθωριακά στοιχεία. Δυστυχώς εργαλειοποιήθηκε από επιτήδειους ανθρώπους όπως και το έργο των χιλιάδων εθελοντών που κράτησαν ψηλά την εικόνα του νησιού.

Οι ίδιοι οι εθελοντές έπρεπε να διαφυλάξουν την περιουσία του ροδιακού λαού γιατί η περιφέρεια είναι η περιουσία του ροδιακού λαού  όπως διαφύλαξαν και τα δάση στις πυρκαγιές.

Συνεπώς τα παραβατικά αυτά στοιχεία έπρεπε να αποβληθούν από την πορεία.  ‘Επρεπε οι εθελοντές  να την διαφυλάξουν   Επιτέλους ας βγάλουν τις μάσκες οι κύριοι που καπηλεύονται την ιδεολογία του εθελοντισμού. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτοί που πήγαν στην Περιφέρεια, αλλά αυτοί που τους έχουν υποκινήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα