Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Αύριο η έναρξη του 14ου καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ της επαρχίας Καρπάθου-Κάσου

Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε και αύριο ξεκινάει το 14ο καλοκαιρινό τουρνουά της επαρχίας Καρπάθου- Κάσου, στο οποίο θα συμμετέχουν έξι ομάδες, μετά την παραίτηση του Απερίου. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη μνήμη του Αριστοτέλη Παυλίδη και το διοργανώνει ο τοπικός Πρωτέας και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία του τουρνουά- θεσμός για την Κάρπαθο, στις 19:00 τα Σπόα θα παίξουν με το Μεσοχώρι, με διαιτητή τον Γιώργο Αντωνίου, ο οποίος θα διευθύνει όλες τις αναμετρήσεις της regular season. Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο τζάμπολ και μέχρι τις 14 Αυγούστου, που θα διεξαχθεί ο τελικός, η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει δυνατά στην Κάρπαθο.

Ο Πρωτέας Απερίου μέσω του προέδρου του Νίκου Αλεξιάδη έχει προσκαλέσει στο τουρνουά και τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλη Λιόλιο, ενώ στον τελικό, θα παραδοθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Αριστοτέλη Παυλίδη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(28/07):

Απέρι (19:00): Σπόα- Μεσοχώρι

(Αντωνίου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα