Αρμονία Διακολαμπριανού στον RV: “Έχει απαξιωθεί το ΤΕΕ . Nα αλλάξουμε τους συσχετισμούς. Η Πανεπιστημονική να εκπροσωπηθεί στη Διοικούσα του ΤΕΕ” (audio)

Η Αρμονία Διακολαμπριανού, επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών Δωδεκανήσου, στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου την προσεχή Κυριακή,  κάλεσε μέσω του Real Voice 99.5, μιλώντας στη Ρένα Παυλάκη, κάθε νέο ή παλιό μηχανικό να προσέλθει στην κάλπη.

«Να αλλάξουμε συσχετισμούς, να βάλουμε την «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» στη διοικούσα και να βγει ο κλάδος πραγματικά πιο δυνατός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Όλο το προηγούμενο διάστημα έχει φανεί η στάση μας, όπως και η στάση των υπολοίπων παρατάξεων και είμαστε οι μόνοι που δεν συμμετέχουμε στη διοικούσα επιτροπή της αντιπροσωπείας εδώ στα Δωδεκάνησα και καλούμε τους συναδέλφους για να αλλάξουμε τους συσχετισμούς.  Καλούμε όλους να έρθουν στις κάλπες την Κυριακή, είτε είναι παλαιότεροι μηχανικοί οι οποίοι έχουν απηυδήσει από όλη αυτή την κατάσταση του προηγούμενου διαστήματος κι έχει απαξιωθεί ο ρόλος του ΤΕΕ, είτε είναι νέοι μηχανικοί που δεν τους έχει πλησιάσει ποτέ κανένας και σκέπτονται ότι ποτέ δεν θα τους βρω. Να έρθουν την Κυριακή στην κάλπη και να ενισχύσουν τη φωνή που λέμε εμείς ότι συνδέει τον κόσμο των μηχανικών με την κοινωνία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”, επισήμανε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα