Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου

Ευχαριστήρια επιστολή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου αισθάνεται  την ανάγκη να σας πει ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε για μία ακόμη φορά στις αρχές, στις θέσεις και αξίες της παράταξής μας, αναδεικνύοντάς την πρώτη δύναμη στις εκλογικές διαδικασίες της 17ης Ιουνίου 2024, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας και των αντιπροσώπων για την 93η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλες και όλους σας. Ένα ευχαριστώ ευθύνης και αγώνα, στην κάθε συναδέλφισσα και στον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, για τη μαζική συμμετοχή τους.

Συναισθανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης μας, δηλώνουμε σε όλους τους συναδέλφους μας, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε ένα διαρκή και ανυποχώρητο αγώνα για το δημόσιο σχολείο που μας αξίζει.

Για την αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού και για την ανάδειξη, προώθηση και λύση των προβλημάτων του κλάδου μας και των συναδέλφων, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο.

Ότι θα στεκόμαστε δίπλα στον/στην κάθε συνάδελφο/ισσα, ακούγοντας το πρόβλημά τους προσπαθώντας για την επίλυσή του, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες παραταξιακές διαφορές, χωρίς διαχωριστικές επιλογές και διχαστικές λογικές αλλά με ισότιμη αντιμετώπιση όλων των συναδέλφων.

Το ήθος και η αγωνιστική διάθεση που διέκρινε  τον προεκλογικό αγώνα μας  θα είναι μόνιμα στοιχεία της παρουσίας μας στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας και της παρουσίας των αντιπροσώπων μας στις Γενικές Συνέλευσης της ΔΟΕ.

Ακόμη θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους υποψηφίους μας για την ωριμότητα κι υπευθυνότητα που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για το Δημόσιο Σχολείο και τον Εκπαιδευτικό!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΡΟΔΟΥ

                                          

Τα αποτελέσματα των εκλογών του  Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Ρόδου (17/6/2024)  για το Δ.Σ. για τους αντιπροσώπους στη ΔΟΕ και οι έδρες που κατανέμονται:

ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΨΗΦΟΙ

 

17/6/2024

ΨΗ

ΦΟΙ

2022

ΕΔΡΕΣ

ΣΤΟ Δ.Σ.

17/6/24

ΕΔΡΕΣ 2022 ΑΝΤΙΠΟ-ΣΩΠΟΙ

ΓΙΑ ΔΟΕ

17/6/24

ΑΝΤ/ΠΟΙ

ΔΟΕ

2022

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 336 273 3 3 3 3
ΔΑΚΕ 216 256 2 3 2 3
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΠΑΜΕ) 200 135 2 1 2 1
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) 105 196 1 2 1 2
ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΙΚΤΥΟ 59 1 1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα