Αποποίηση της ευθύνης από τη Fraport για την έλλειψη ιατρικής φροντίδας στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» (audio)

Με εξώδικο… στο εξώδικο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου απάντησε η εταιρία για το θέμα της έλλειψης γιατρού στο διεθνή αερολιμένα Ρόδου

Με εξώδικο… στο εξώδικο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου απάντησε η Fraport για το θέμα της έλλειψης γιατρού στο διεθνή αερολιμένα Ρόδου, αποποιούμενη της ευθύνης, τη στιγμή που καθημερινά διακινούνται χιλιάδες επισκεπτών στο τρίτο αεροδρόμιο της χώρας.

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 ο Πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Χρήστος Μιχαλάκης, μιλώντας στη Ρένα Παυλάκη, το θέμα θα συζητηθεί στη σημερινή συνάντηση στις 3.30 το μεσημέρι που θα έχει η Ένωση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, διαβεβαιώνοντας ότι το πρόβλημα θα λυθεί με κάθε τρόπο.

Υπενθυμίζεται τι στις αρχές του μήνα η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου προέβη σε εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία – πρόσκληση  κατά της «Fraport Περιφερειακά Αεροδρόμια της Ελλάδας ΑΕ» , ενώπιον κάθε αρμοδίου Δικαστηρίου και με επιφύλαξη δικαιωμάτων, εκφράζοντας την  ανησυχία και την απογοήτευσή της, σχετικά με την έλλειψη ιατρικής φροντίδας που παρέχεται στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, το οποίο η Fraport διαχειρίζεται.

Ν.Π.

Δείτε αναλυτικά το θέμα στο δημοσίευμα που είχε αναδείξει ο RV:

 

Εξώδικο των τουριστικών γραφείων στη Fraport για την έλλειψη ιατρικής φροντίδας στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» (audio)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα