Αποκλειστικό: Απόπειρα διάρρηξης του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου με σκοπό την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, καταγγέλλει η παράταξη Κολιάδη! (audio)

Κατατέθηκε αίτηση- αναφορά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου η οποία κοινοποιείται στον Άρειο Πάγο και στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου.

Διάρρηξη στο Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου  προκειμένου να μεταφερθούν οι σάκοι με  τα ψηφοδέλτια , με στόχο την αλλοίωση του  εκλογικού υλικού , καταγγέλλει η παράταξη Κολιάδη, δείχνοντας την παράταξη του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη, πίσω από αυτή την πρωτοφανή “επιχείρηση”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του RV και του δημοσιογράφου Γιάννη Μηνατσή,  σε γνώση του οποίου περιήλθε το επίμαχο έγγραφο  της σχετικής αναφοράς προς την Εισαγγελία, αυτό θα επιτυγχάνετο είτε με συνδρομή δικαστικών υπαλλήλων του Πρωτοδικείου Ρόδου, είτε μέσω της εταιρείας security που έχει αναλάβει την φύλαξη του δικαστικού μεγάρου, με σκοπό οι σάκοι να μεταφερθούν στο Αστυνομικό Τμήμα! Ωστόσο αυτό απετράπη, μετά από παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών στις οποίες προσέφυγε η παράταξη Κολιάδη.

Τα παραπάνω μεταξύ άλλων αναφέρονται σε αίτηση- αναφορά που κατέθεσε χτες 18/10/23 νομικός σύμβουλος της παράταξης του νεοεκλεγέντα δημάρχου Ρόδου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη ύστερα από διασταυρωμένες πληροφορίες- όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και την οποία κοινοποιεί στον Άρειο Πάγο και στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου.

Στην κατακλείδα της αναφοράς ζητείται η διερεύνηση της καταγγελίας και η λήψη απαραίτητων μέτρων ασφαλείας, για την αποτροπή της οποιασδήποτε είτε διάρρηξης του δικαστικού μεγάρου, είτε ακόμη παρέμβασης στο φυλασσόμενο εντός αυτού εκλογικού υλικού!

Σημειώνεται ότι τα όσα καταγγέλλονται με την παραπάνω αίτηση  – αναφορά, έρχονται να επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο ένα ήδη τεταμένο , σε πρωτόγνωρο βαθμό και σφοδρότητα κλίμα,  που χαρακτηρίζει την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο Ρόδου, ενώ σε περίπτωση που από την εισαγγελική έρευνα προκύψει επιβεβαίωση των καταγγελλομένων, θα πρόκειται για  καταστάσεις χωρίς προηγούμενο.

Ακούστε εδώ το αποκαλυπτικό, αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Μηνατσή, στην εκπομπή Πρωινό Xpress με την Ρένα Παυλάκη:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα