Αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και του Μανώλη Καβαδάκη

Με μια σύντομη και λιτή ανακοίνωση υπέβαλλε παραίτηση του και προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο μέχρι πρότινος Συντονιστής Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου  και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Μανώλης Καβαδάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με επιστολές μου προς τους Γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τη ΝΕ Βόρειας Δωδεκανήσου, σήμερα (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου),  δήλωσα την παραίτησή μου από όλες τις θέσεις ευθύνης που κατείχα (μέλος Κεντρικής Επιτροπής, συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου), καθώς και την αποχώρησή μου από το κόμμα.                                                      

Οι λόγοι που με ώθησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια έχουν να κάνουν με  σοβαρές και έντονες πολιτικές διαφωνίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αλλά και με την πορεία του κόμματος (η οποία χαράζεται και υλοποιείται με ευθύνη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) την οποία αρνούμαι να ακολουθήσω.

Αποχωρώντας, ευχαριστώ ειλικρινά όλες και όλους που πορευτήκαμε, κοντά δυο δεκαετίες, με συντροφικότητα, με δεσμούς φιλίας και  αλληλοσεβασμού σε αυτό το κάποτε όμορφο και ελπιδοφόρο ταξίδι με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Ευχαριστώ, τέλος, τα τοπικά ΜΜΕ και τους/τις εργαζόμενους/ες σε αυτά για την πολύ καλή, εκτιμώ, συνεργασία που είχαμε το διάστημα των τελευταίων χρόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα