Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΔΗΜ.Τ.Ο Ρόδου ΝΔ για την απώλεια του Ν. Σαντορινιού

Η είδηση του αναπάντεχου, πρόωρου και άδικου θανάτου σου, γέμισε ταραχή το στήθος μας και βάρυνε με θλίψη τις καρδιές μας.

Ένας μεγάλος στίβος είναι η πολιτική και αντίπαλοι και ανταγωνιστές τα πολιτικά κόμματα με δρομείς τα ενεργά αγωνιζόμενα πρόσωπα … τα στελέχη . Κανόνες συμμετοχής η ευγενής άμυλα, ο υγιής ανταγωνισμός , η ιδεολογική αντιπαράθεση .

Ακρογωνιαίος λίθος τούτου του πολιτειακού στερεώματος της Δημοκρατίας, η συμμετοχή.

Όσο πιο εκπαιδευμένοι και επί του προκυμμένου  πιο παιδευμένοι οι αντίπαλοι τόσο πιο δύσκολος ο αγώνας , αλλά συγχρόνως πιο υψηλό το επίπεδο και με στεφάνι ελιάς εστεμμένο το αποτέλεσμα.

Ήσουν Νεκτάριε ένας ικανός και άξιος αντίπαλος υπό την στενή ιδεολογική και κομματική ιδιότητα και έννοια, μα ήσουν ταυτόχρονα συναγωνιστής σ΄αυτήν ταύτην υπό την ευρυτέρα αυτής σημασίαν άσκησιν πολιτικής .Συνειδητοποιώντας το χρέος σου ζύγισες και ξεχώρισες την ιστορική στιγμή που ζούμε και τοποθέτησες συνειδητά σε συγκεκριμένο στρατόπεδο την πολύτιμη ενέργεια του δικού σου πιστεύω.

Μας δίδαξες πως όσο περισσότερο νιώθεις τις διαφορές τόπου, χρόνου, λαού και πολιτικής τόσο πιο ώριμος είσαι για γόνιμη πρακτική ενέργεια και βοηθάς τον τόπο που σε γέννησε και τον κόσμο να ρυθμιστεί και να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καιρών.

Σ΄αυτόν τον κόσμο μια μόνο προσταγή γνώρισες :

Εκείνην που προστάζει για τα ψηλά , για έναν ωραίο ανήφορο όπου περιμένει ίσως ο σταυρός, μα μπορεί και ένα κλωνάρι δάφνης.

Αυτό τον καθαγιασμένο ανήφορο τον ανέβηκες ολόρθος γιατί σε τέτοιες κορυφές οι άνθρωποι ποτέ δεν ανεβαίνουν έρποντας.

Υπήρξες ένας ακούραστος στρατιώτης της πολιτικής ένας ρομαντικός θηρευτής του ωραίου που ακούμπησες στη ρίζα μιας ελιάς για ν΄ακούσει το τραγούδι των πουλιών και μας κάλεσες να το ακούσουμε μαζί.

Αναγνωρίζοντας και τιμώντας το ήθος σου, την εντιμότητα σου, το απαράμιλλο ενδιαφέρον σου για τον τόπο η ΝΔ με εκπεφρασμένη οδύνη μετέχει στο βαρύ πένθος , μαζί με τους ανθρώπους που σε αγάπησαν , που σε εμπιστεύτηκαν, που σε επέλεξαν .

Εκ μέρους της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΡΟΔΟΥ δέξου τούτο το σεμνό , ειλικρινές και ανθρώπινο αποχαιρετιστήριο μήνυμα να σε συνοδεύει στο μεγάλο ταξίδι προς την αιωνιότητα.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου , την αγαπημένη σου σύζυγο και τα λατρεμένα παιδιά σου στους οικείους  σου και στον πολιτικό χώρο που με αφοσίωση υπηρέτησες.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ρόδου μας που θα σε σκεπάσει  .

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.

 

 

                  Για τα μέλη της ΔΗΜΤΕ ΡΟΔΟΥ

                                                  Ο πρόεδρος

                                            Αντώνης Αρφαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα