Από την Απολακκιά ξεκινάει η περίφραξη για τα ελάφια, για την προστασία των αγροτικών εκτάσεων

Την επομένη εβδομάδα θα εγκατασταθεί ο εργολάβος για να τοποθετηθούν οι περιφράξεις, με στόχο την προστασία των αγροτικών περιοχών από τις ζημιές που προκαλούν τα ελάφια, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Απολακκιάς, Τσαμπίκος Καραγιάννης, σε συνέχεια της επίσκεψης Αμυρά το περασμένο καλοκαίρι στη Ρόδο για το ζήτημα.

Ο κ. Καραγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή ‘Πρώτη Καλημέρα” και τους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, τόνισε ότι το πρόβλημα ταλανίζει κυρίως τη Νότια Ρόδο, όπως έχει καταγραφεί, γι’ αυτό και αποφασίσθηκε να ξεκινήσει η περίφραξη από την περιοχή της Απολακκιάς, σε κάποια καταφύγια κοντά στο Φράγμα.

“Οι περιφράξεις δεν είναι αυτό που θα σταματήσει τις ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες από τα ελάφια, είναι όμως μία αρχή για την αντιμετώπιση του προβλήματος”, επισήμανε σχετικά. “Η μελέτη προβλέπει ότι θα τοποθετηθούν και ταΐστρες και ποτίστρες στα σημεία αυτά της περίφραξης”, είπε επιπροσθέτως ο κ. Καραγιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα