Από Γερμανία, Ην. Βασίλειο, Ολλανδία, Γαλλία και Σκανδιναβία ξεκινά η συνδιαφήμιση του Νοτίου Αιγαίου (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η συνδιαφήμιση τουριστικών προορισμών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με Tour Operators για το καλοκαίρι του 2022, εγκρίθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 57 του Ν. 4875/2021, με το οποίο δίνεται πλέον η δυνατότητα συνδιαφήμισης, δηλαδή να υπάρχει συγχρηματοδότηση των δράσεων μεταξύ των δύο μερών (Tour Operator και Περιφέρειας) γεγονός που  αυξάνει τον όγκο των δράσεων προώθησης αφού πλέον το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται και από τα δύο μέρη.

Όπως ανάφερε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5 o Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού Δωδεκανήσου, Κώστας Χρυσοχοΐδης, “για την υλοποίηση δράσεων συνδιαφήμισης επιλέγουμε στην Φάση Α’ του προγράμματος μας τις  αγορές της Γερμανίας, Ην. Βασιλείου, Ολλανδίας, Γαλλίας και Σκανδιναβίας. Από τις χώρες αυτές το 2021 προήλθε το 63% της συνολικής τουριστικής κίνησης απ’ ευθείας πτήσεων προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Μέσω της συνδιαφήμισης η ΠΝΑ θα ενδυναμώσει, σε συνεργασία και με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, τις συνέργειες προώθησης με σημαντικούς Tour Operators και αεροπορικές εταιρείες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εισερχόμενη τουριστική κίνηση προς τα νησιά μας. Η ενδυνάμωση αυτή θα επιτευχθεί με αύξηση – σε σχέση με το 2021 – τόσο του αριθμό των Tour Operators με τους οποίους θα συνεργασθεί με στόχο την προώθηση των νησιών μας όσο και τις γεωγραφικές αγορές που θα καλύψουν αυτές οι συνεργασίες. Ταυτόχρονα, οι συνεργασίες αυτές ενισχύουν τη σχέση της ΠΝΑ με τις εταιρείες αυτές και δημιουργούν θετική προδιάθεση συνέχειας και επαύξησης της συνεργασίας, κάτι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.»

 

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα