Αντίστροφη μέτρηση για το Karagoutis Training Camp

Η αντίστροφη μέτρηση για το Karagoutis Training Camp ξεκίνησε, αφού η ομάδα μας μαζί με τον Γιώργο Καράγκουτη είναι οι διοργανωτές αυτού του μεγάλου αθλητικού event από 19 έως 23 Ιουνίου. Με την επιστροφή του τμήματος των παμπαίδων μας από την Κάλυμνο (στις 17 και 18 Ιουνίου θα συμμετέχουν στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος), θα ξεκινήσει στο «Βενετόκλειο» και στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ (Βύρωνος 1) το Karagoutis Training Camp.

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τη γραμματεία μας (22410-22665- κ. Μπάρδος Μιχάλης τις απογευματινές ώρες). Μπορείτε να δηλώσετε ένα ή περισσότερα παιδιά (που δεν πήραν μέρος πέρσι και το επιθυμούν φέτος) με ένα απαντητικό μήνυμα με τα εξής στοιχεία:

-Ονοματεπώνυμο παιδιού

-Έτος Γεννήσεως

-Μέγεθος για μπλουζάκι (σε xxsmall-xsmall-small-medium-large-xlarge μεγέθη)

Κόστος συμμετοχής 70€ και για αδέρφια 120€

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό ή με τη δήλωση συμμετοχής είτε με μετρητά στην γραμματεία μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα