Αντίστροφη μέτρηση για την Ανάβαση Φιλερήμου, 12 και 13 Νοεμβρίου στη Ρόδο

Ελάχιστες μέρες απέμειναν για την ανάβαση Φιλερήμου «Αλέξανδρος Αρνάς», η οποία θα γίνει στις 12 και 13 Νοεμβρίου στη Ρόδο. Η ιστορική ανάβαση θα αναβιώσει στιγμές και μνήμες του παρελθόντος με την παρουσία οδηγών εντός και εκτός Ρόδου, που θα θυμίσουν στους παλαιότερους τις υπέροχες στιγμές των περασμένων δεκαετιών και θα μάθουν στους νεότερους τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα στη Ρόδο.

Τη φωτογραφική κάλυψη της ανάβασης Φιλερήμου θα αναλάβει η πτυχιούχος φωτογράφος Αργυρώ Χρυσάνθου, η οποία είναι πρόεδρος του συλλόγου Photo Synthesis I.S. Aegean, εισηγήτρια σε σεμινάρια φωτογραφίας και υπεύθυνη φωτογραφικού εργαστηρίου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την Ανάβαση Φιλερήμου και ο διοργανωτής Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες, με το θέμα της ασφάλειας φυσικά να είναι το πρώτο στο οποίο δίνει βαρύτητα το ροδίτικο σωματείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα