Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών η Σταματία Γιαννέλη – Εντεταλμένος σύμβουλος Μ. Πόλης ο Γιώργος Παυλούς

Σε νέους ορισμούς αντιδημάρχων προχώρησε χθες ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, όπως αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

-Ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας ΠΑΥΛΟΥΣ Γεώργιος του Νικολάου ως ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, χωρίς αμοιβή, για την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων κατά τη λειτουργία της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων (άρθρο 25 του ΟΕΥ) και συγκεκριμένα του Τμήματος Προγραμματισμού, Μελετών και Ιστορικής Τεκμηρίωσης των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς, όπως αυτά οριοθετούνται από την σχετική νομοθεσία και περιλαμβάνουν μνημειακά σύνολα και αυτοτελή μνημεία, καθώς και του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων για τη συντήρηση και επισκευή των μνημείων σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες και αρχές.

– Ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Γεώργιος ΠΑΤΤΑΣ του Ιορδάνη ως ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, με αντιμισθία, από την κατά το νόμο δημοσίευση της παρούσης και για ένα  έτος, εκχωρώντας του τις παρακάτω αρμοδιότητες, με εξαίρεση τις πειθαρχικές αρμοδιότητες που είναι αμεταβίβαστες.

– Ορίζεται η Δημοτικής Σύμβουλος της πλειοψηφίας Σταματία ΓΙΑΝΝΕΛΗ του Μόσχου ως ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ με αντιμισθία, από την κατά το νόμο δημοσίευση της παρούσης και για ένα έτος, εκχωρώντας της τις παρακάτω αρμοδιότητες, με εξαίρεση τις πειθαρχικές αρμοδιότητες που είναι αμεταβίβαστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα