Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Αντ. Καμπουράκης: «Σήμερα μέσα στη σκληρά δοκιμαζόμενη Ρόδο μας, ανθίζουν τα νεανικά χαμόγελα των παιδιών»

Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023

 

Η ελπίδα είναι στο μέλλον. Σήμερα μέσα στη σκληρά δοκιμαζόμενη Ρόδο μας ανθίζουν τα νεανικά χαμόγελα των παιδιών της Ρόδου που μετά την ανακοίνωση των βάσεων ξέρουν πως είναι πλέον φοιτητές. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους, με ευχές για διακρίσεις και στην ακαδημαϊκή ζωή που ξεκινούν.

Αλλά και τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν. Έχουν νιάτα και δύναμη ψυχής. Έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους για να προσπαθήσουν να κάνουν πραγματικότητα κάθε όνειρό τους.

Η προσπάθεια για όλους μας δεν σταματάει ποτέ. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για όλους εμάς στον Δήμο Ρόδου που έχουμε την ευθύνη να αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας μια καλύτερη Ρόδο. Και θα το κάνουμε. Είναι προσωπική δέσμευση τιμής. Όσο δύσκολες κι αν είναι σήμερα οι συνθήκες, η Ρόδος μας μπορεί να κάνει θαύματα. Το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Στα παιδιά μας δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο και θα πράξουμε στο ακέραιο αυτό το καθήκον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα