Αντ. Γιαννικουρής στον RV: “Έχει παρέλθει η εποχή συζήτησης των μικρών πραγμάτων. Είμαστε μπροστά σε μεγάλες στρατηγικές αποφάσεις” (audio)

«Η ικανοποίηση για την παράταξή μας, ταυτόχρονα μας γεμίζει ευθύνη», δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο Αντώνης Γιαννικουρής, ο οποίος σάρωσε στις εκλογές του ΤΕΕ, ως εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στα κεντρικά όργανα, με το αποτέλεσμα που έφερε, το υψηλότερο ποσοστό στην επικράτεια (42%) και ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Στους στόχους είναι ο τοπικός πολεοδομικός σχεδιασμός, τα θέματα αειφορίας και ενέργειας, ώστε τα νησιά να έχουν πραγματική ανάπτυξη, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει ευθύνη και μία υποχρέωση απέναντι στην προτίμηση των συναδέλφων στο πρόσωπό μας. Έχει λίγο παρέλθει η εποχή συζήτησης των μικρών πραγμάτων γιατί είμαστε μπροστά σε ένα σημείο που πρέπει να πάρουμε μεγάλες σημαντικές και στρατηγικές αποφάσεις. Όπως ασχοληθήκαμε με τα καθημερινά θέματα των μηχανικών αλλά κυρίως με τα μεγάλα, που είναι τα τοπικά πολεοδομικά, τα θέματα της ανάπτυξης, τα θέματα της ενέργειας, της αειφορίας, σε μία συζήτηση που θα μας απασχολήσει στο μέλλον πάρα πολύ και θεωρώ ότι η ατζέντα παραμένει η ίδια και κάποια στιγμή θα πρέπει να ολοκληρωθεί. Οι αντιπροσωπείες υπάρχουν στα τοπικά τμήματα και το κεντρικό όργανο το οποίο ουσιαστικά είναι η άμεση σχέση με τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Αυτό που χρειάζεται κυρίως είναι η συνεργασία και το πώς θα μεταφέρουμε αυτά τα θέματά μας από την περιφέρεια προς το κέντρο. Θεωρώ ότι έχουμε αυτά τα χρόνια μας έχουν οπλίσει με μία εμπειρία και τεχνογνωσία που πλέον και λόγω της πανδημίας αν θέλετε, έχουμε εκπαιδευτεί στο να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά και τώρα είναι ευκαιρία”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννικουρής.

“Με την εκλογή μου (373 ψήφους προτίμησης) στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και με την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησα ως Πρόεδρος του ΠΤ Δωδεκανήσου τα προηγούμενα χρόνια, θα προσπαθήσω να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια για την προάσπιση των συμφερόντων των μηχανικών και κυρίως στον αγώνα για την ισότιμη ανάπτυξη και πρόοδο των νησιών μας. Θέλω να συγχαρώ τον επικεφαλής της παράταξής μας (ΔΚΜ) του ΠΤ Δωδεκανήσου Γιώργο Σάββενα που πρώτευσε και τους επικεφαλής Ιάκωβο Γρύλλη, Γεράσιμο Παρασκευά, Ελευθερία Αθένα – Βασιλειάδη και Αρμονία Διακολαμπριανού των παρατάξεων του ΤΕΕ Δωδεκανήσου για τον αγώνα τους. Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, διότι στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου δεν περισσεύει κανείς”, αναφέρει εξάλλου και σε γραπτή δήλωσή του ο Αντώνης Γιαννικουρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα