Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κώστας Τρέχας στη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου

Αναλυτικά η επιστολή ανεξαρτητοποίησης

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο τοπικός σύμβουλος Κώστας Τρέχας στη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου.

Ο κ. Τρέχας είχε εκλεγεί με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου, με τον οποίο είχε κατέλθει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και του 2019. Την επιστολή κοινοποιεί τόσο στον κ. Χατζηδιάκο, όσο και στον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μάνθα Ζιώγου.

Ως εκ τούτου θα λειτουργεί στα έδρανα της ΔΚ ως ανεξάρτητος πλέον τοπικός σύμβουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Τρέχας είχε παραιτηθεί και από κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ την 1η Σεπτεμβρίου 2022, καταθέτοντας την κομματική του ταυτότητα, με επιστολή του προς τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Ανδρέα Σπυρόπουλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

Προς: Φώτη Χατζηδιάκο, Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»

Κοινοποίηση:

Αντώνη Καμπουράκη, Δήμαρχο Ρόδου

Μ. Ζιώγου, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου

 

«Αξιότιμε κ. Χατζηδιάκο, αγαπητέ Φώτη,

Με την παρούσα επιστολή, καταθέτω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Κατόπιν της δικής σου αποχώρησης από το συνδυασμό, προκειμένου να διεκδικήσεις την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και τις διαδικασίες για την εκλογή νέου επικεφαλής στην παράταξη, θεωρώ ότι κλείνει και ο δικός μου κύκλος σε αυτή την πορεία, Σε ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μου έδωσες να συμπορευθώ μαζί σου.

Θα συνεχίσω βεβαίως με τον ίδιο ζήλο και την ίδια διάθεση για προσφορά να κάνω περισσότερα για τον τόπο μου. Στην Αυτοδιοίκηση θέλω να είμαι χρήσιμος, άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος της ενασχόλησής μου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, καθότι είμαι κι εγώ ένα ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας. Επιλέγω να συνεχίσω να υποστηρίζω κάθε θετική συλλογικά προσπάθεια προς όφελος των συνδημοτών μας και να αντιστέκομαι σε αρνητικές εκβάσεις.

Για τους παραπάνω λόγους, σε ενημερώνω ότι εφεξής θα λειτουργώ ως ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου, συνεχίζοντας από τη θέση αυτή να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου, με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Τρέχας, Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Ρόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα