Ανδρέας Λοβέρδος στον RV: Μετά τις γιορτές η ανακοίνωση των αποφάσεων μου. Θα είμαι παρών σε κάθε περίπτωση (audio)

«Με τις σημερινές συνθήκες, η Νέα Δημοκρατία θα είναι για πάρα πολλά χρόνια στην ηγεσία της Ελλάδος»

Παρών σε κάθε περίπτωση στα πολιτικά πράγματα της χώρας θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος, μιλώντας στον RV, στην Ρένα Παυλάκη, είπε πως θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του αμέσως μετά τις γιορτές.

«Έκανα μία συγκέντρωση στην Αθήνα με πολύ μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη μιντιακή προβολή. Και τα δύο δεν τα περίμενα στην έκταση που έγιναν και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος.  Το είπα και τότε, το λέω και σε σας ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα ανακοινώσω το αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών που σίγουρα, όπως είπα και στη συγκέντρωση που έκανα, θα είναι πολιτικές επιλογές παρουσίας στην πολιτική. Θα είμαι παρών σε κάθε περίπτωση» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος υπεραμυνόμενος των μέχρι τώρα επιλογών του, λέγοντας χαρακτηριστικά  «έχω χτυπηθεί όσο κανένας άλλος Έλληνας πολιτικός».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε και τα όσα διαδραματίζονται στο πολιτικό σκηνικό της  χώρας, κυρίως στο χώρο της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς και δήλωσε πως με τις σημερινές συνθήκες, “η Νέα Δημοκρατία θα είναι για πάρα πολλά χρόνια στην ηγεσία της Ελλάδος” και πρόσθεσε ότι η χώρα έχει ανάγκη από εναλλακτικές μορφές διακυβέρνησης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα