Αναβάλλεται για τη Δευτέρα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πόλη της Κω

Για την προσεχή Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου αναβάλλεται, λόγω επικείμενων καταιγίδων σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με την μετεωρολογική πρόγνωση, η προγραμματισμένη εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και η συναυλία με Κώους καλλιτέχνες, στην πόλη της Κω.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, με το ίδιο περιεχόμενο.

Στην Ακτή Κουντουριώτη, στις 18.30, όπου θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με Κώους καλλιτέχνες σε πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα.

Παράλληλα, θα παραμείνει κλειστός στην κυκλοφορία οχημάτων ο δρόμος του λιμανιού, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 23.00, από τη συμβολή της Ακτής Κουντουριώτη με την Ακτή Μιαούλη στο ύψος του Επαρχείου.

Για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων θα γίνει παράλληλα αλλαγή πορείας της κίνησης οχημάτων, από την συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου Β΄ με Κοραή (στο ύψος του BELLA VISTA καφέ) και Ιπποκράτους με Ακτή Μιαούλη (στο ύψος του ξενοδοχείου Gelsomino).

Η κυκλοφορία θα διακοπεί το προαναφερόμενο διάστημα για την προετοιμασία της εκδήλωσης και την ασφαλή παρουσία των πολιτών στην Ακτή Κουντουριώτη, κατά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Για την ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων προς το επιβατικό λιμάνι, κατά την άφιξη του πλοίου της ακτοπλοϊας, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα