Ανακοίνωση της παράταξης “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” για τον Μ. Σταυρή: Καταδικαστέα η αποστασία του, άξιος ο μισθός του

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” για την απόφαση του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Σταυρή που εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, να προσχωρήσει στη δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Ρόδου, αναλαμβάνοντας και θέση ευθύνης, αφού από την περασμένη εβδομάδα ανέλαβε υπό την ευθύνη του τη Δ.Ε. Καλλιθέας και τη Διεύθυνση Εμπορίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Πολιτικά και ηθικά καταδικαστέα «η αποστασία» του Δημοτικού Συμβούλου Ρόδου κ. Μιχαήλ Σταυρή του Σταύρου, εκλεγμένου με την παράταξη μας «ΡΟΔΟΣ – Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον Φώτη Χατζηδιάκο από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και η προσχώρηση του στην παράταξη της δημοτικής αρχής του κ. Αντώνη Καμπουράκη.

 Αποτελεί προσωπική επιλογή κ. Μιχάλη Σταυρή, ο οποίος εντελώς παρασκηνιακά, χωρίς να ενημερώσει τον επικεφαλής της παράταξης μας κ. Χατζηδιάκο, υπεβαλλε δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, προκειμένου να αποδεχθεί τον ορισμό ενός απλού Εντεταλμένου Συμβούλου για την εποπτεία και συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων της ΔΕ Καλλιθέας και της Δ/νσης Εμπορίου του Δήμου Ρόδου.

Μια άτοπη κι αντιδεοντολογική ενέργεια, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, χωρίς το περιθώριο καμίας ουσιαστικής παρέμβασης για την επίλυση όλων εκείνων των προβλημάτων με τα οποία εμείς ως δημοτική αρχή με διεκδικητικότητα και δυναμισμό και διαφάνεια, προωθήσαμε και αναδείξαμε για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της Ρόδου.

Αυτού του είδους οι επαναλαμβανόμενες πρακτικές έλλειψης σεβασμού και προσβολής της βούλησης του εκλογικού σώματος, καταδεικνύουν το «πολιτικό ήθος» και τις αντιλήψεις της παρούσα δημοτικής αρχής που τραυματίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς με σκοτεινές και πρωτόγνωρες μεθοδεύσεις.

Η παράταξη μας «ΡΟΔΟΣ- ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και όλοι εμείς σεβόμενοι τον θεσμικό μας ρόλο, τις αρχές και τις αξίες μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε γόνιμα και εποικοδομητικά, όπως κάναμε μέχρι τώρα, τιμώντας την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συνδημοτών μας, για την ανάδειξη των προβλημάτων των δημοτών μας αλλά και την επισήμανση και καταδίκη των φαινομένων παρακμής που δυστυχώς ολοένα πολλαπλασιάζονται.

 Ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του …αλλά και ο Ροδιακός λαός γνωρίζει και κρίνει…Αυτός θα κρίνει και τον κ.Σταυρή. Μέχρι τότε, ας… ζήσει το όνειρό του! «ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ!!!»

Το Γραφείο τύπου

Της δημοτικής παράταξης

«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα