Αναδίπλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδεκανήσου

Άνω κάτω έχει γίνει το τοπικό ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 24ωρα με τα τεκταινόμενα για τις υποψηφιότητες στο Δήμο Ρόδου. Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων:

-Στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υπάρχουν όργανα τα οποία εκφράζουν την κομματική γραμμή. Αρμόδια είναι τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και οι εκλεγμένες κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές.

Στο πλαίσιο αυτό και όσον αφορά τις δηλώσεις των τελευταίων ημερών, οι οποίες αποτυπώνονται διαφορετικά από τον καθένα, δημιουργούν εντυπώσεις και έχουν ως αποκλειστικό στόχο να βλάψουν το ΠΑΣΟΚ και τους εκπροσώπους του στα Νότια Δωδεκάνησα, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσων, τηρώντας αποκλειστικά τις πολιτικές των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, αποφασίζει τα κάτωθι:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ν. Δωδεκανήσων απέχει από κάθε διαδικασία που γίνεται εκτός Κόμματος για την ανάδειξη υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Ρόδου. Κάθε τέτοια διαδικασία που λαμβάνει χώρα εκτός ΠΑΣΟΚ δεν αφορά τη Ν.Ε.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ν. Δωδεκανήσων θα στηρίξει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για όλα τα νησιά της Ν. Δωδεκανήσων, τους καταλληλότερους υποψηφίους, με γνώμονα τις αξίες του Κινήματος, την ανανέωση, το νέο πολιτικό ήθος και την προοδευτική διοίκηση, λαμβάνοντας υπόψιν τις αποφάσεις της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης στον χρόνο που αυτό πρέπει να γίνει.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ν. Δωδεκανήσων καθώς και τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για την ώρα τίθενται αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα των Εθνικών Εκλογών για την εκλογική άνοδο του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, την ανάδειξη των αξιών μας, την παραγωγή πολιτικών για τα νησιά μας, για να έχουμε ξανά στη χώρα κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

 

Ο Γραμματέας της Ν.Ε.

Ρόδος, 1 Φεβρουαρίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα