Άμεσα αποκαταστάθηκε η μικρή ζημιά στο Τραμπολίνο από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Άμεσα αποκαταστάθηκε η μικρή ζημιά που προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη σκάλα του Τραμπολίνο της Ρόδου, με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΕΒΕΔ Γιάννη Πάππου και σε συνεννόηση με το Δήμο Ρόδου.

της Νατάσας Παμπρή

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και την εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” με τον Τέρη Χατζηιωάννου, ο κ. Πάππου, την επόμενη μέρα συνεργείο έσπευσε στο σημείο και αποκαταστάθηκε πολύ γρήγορα το πρόβλημα στο εμβληματικό μνημείο της Ρόδου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στην ασάφεια της νομοθεσίας ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς του μνημείου, τονίζοντας, ωστόσο, ότι όπου χρειάζεται η παρέμβαση του ΕΒΕΔ, είτε σε συνεργασία με το Δήμο, είτε με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κλπ. βάζει «πλάτη» επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα στο Τραμπολίνο αφορούσε στο σπάσιμο του αλουμίνιου στη σκάλα που ανεβαίνει κανείς στο Τραμπολίνο από τη θάλασσα και υπήρχε ο κίνδυνος τραυματισμού των λουομένων.

“Υπάρχει ασάφεια και διαστρέβλωση για το ποιος έχει την αρμοδιότητα στο εμβληματικό μνημείο, σύμβολο της Ρόδου. Ενημερωθήκαμε Σάββατο απόγευμα για τη μικρή ζημιά που υπέστη το Τραμπολίνο και Κυριακή πρωί αναλάβαμε πρωτοβουλία και κάναμε την παρέμβαση που χρειαζόταν για την αποκατάσταση, σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου. Βάζουμε “πλάτη” ως Επιμελητήριο, όπου χρειασθεί, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάππου.

Άλλωστε τον περασμένο Μάϊο το ΕΒΕΔ ανέλαβε πρωτοβουλία και έβαψε το εμβληματικό, σήμα κατατεθέν της Ρόδου, Τραμπολίνο στην παραλία Έλλη, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να περιποιηθεί τον βατήρα, αλλά και να το συντηρήσει, καθώς εκατοντάδες τουρίστες, αλλά και ημεδαποί κατακλύζουν καθημερινά την κεντρικότερη παραλία της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα