Αλλαγή σελίδας στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Ο Μιχάλης Γιωργίου αναλαμβάνει θέση προπονητή στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Ο Μιχάλης Γιωργίου αναλαμβάνει θέση προπονητή στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.) ο οποίος καλείται να ξαναβάλει τον κορυφαίο σύλλογο των Δωδεκανήσων σε τροχιά επιτυχιών και διακρίσεων.

Ο πτυχιούχος προπονητής που ανδρώθηκε τενιστικά στον ΡΟΑ, αναλαμβάνει ρόλο επικεφαλής στην αγωνιστική ομάδα του Ροδιακού.

Ο Μιχάλης Γιωργίου, εκπροσωπώντας τον Ροδιακό Όμιλο, είχε πολλές επιτυχίες σαν junior και ήταν ο κορυφαίος junior αθλητής στα Δωδεκάνησα, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Το 2018 αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έκτοτε έκανε προπονητική καριέρα στον Όμιλο Αγίου Σούλα και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλουδών.

Από τον Ιούνιο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης ο οποίος διαθέτει την πολυπληθέστερη ομάδα στα Δωδεκάνησα και τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο οργανωμένους και δραστήριους συλλόγους στην Ελλάδα, με πλήθος διοργανώσεων αλλά και επιτυχιών αθλητών, με τελευταίο παράδειγμα τη Βικτώρια Παπαδοπούλου που τον τελευταίο χρόνο διαπρέπει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

tennis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα