Αλ. Κολιάδης: Ξεφυτρώνουν σαν “μανιτάρια” οι αυθαίρετες κατασκευές στο νησί

Με αφορμή τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας στην ανέγερση νέας καντίνας που κατασκευάζεται στην κεντρική παραλία της Λίνδου, ο Αντιδήμαρχος Λίνδου και Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Αλέξανδρος Κολιάδης δήλωσε στον Real Voice ότι αυθαίρετες κατασκευές ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε διάφορα σημεία του νησιού και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Δήμος Ρόδου.

Ο κ. Κολιάδης υποστήριξε ότι οι άδειες δεν εγκρίνονται πλέον μόνο από την Πολεοδομία, αλλά μέσα από δαιδαλώδεις διαδικασίες όπου είναι δύσκολος ο έλεγχος, εμπλέκονται μια σειρά υπηρεσιών, όπως η Εφορία Νεωτέρων Μνημείων και η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου ή όταν από το κεντρικό κράτος δίνεται παράταση στα πρωτόκολλα κατεδάφισης για έξι μήνες.

Ο Αντιδήμαρχος Λίνδου επισήμανε χαρακτηριστικά ότι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος και ανήσυχος για να υπάρχει ισονομία των πολιτών και να μην επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας. «Όταν ασχολείσαι με τα κοινά και αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις, ο καθένας να προβαίνει σε αυθαίρετες κατασκευές, λες ή θα πάω σπίτι μου ή θα κινδυνεύσει η ζωή μου, ή θα φάω καμιά ροπαλιά ή θα πάθω έμφραγμα» είπε σχετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα