Αύξηση 24,59% κατέγραψε ο θαλάσσιος τουρισμός στη Ρόδο το δεκάμηνο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου

333 κατάπλοι κρουαζιεροπλοίων με 416.370 επιβάτες στο λιμάνι της Ρόδου - Αντώνης Καμπουράκης: Η Ρόδος έχει κατακτήσει τη δική της θέση ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς του θαλάσσιου τουρισμού

Αύξηση 24,59% κατέγραψε ο θαλάσσιος τουρισμός στη Ρόδο το δεκάμηνο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου 2023, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στο λιμάνι της Ρόδου κατεγράφησαν 333 κατάπλοι κρουαζιεροπλοίων με 416.370 επιβάτες.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, «Σημαντικές επιδόσεις καταγράφει και ο θαλάσσιος τουρισμός στη Ρόδο. Έπειτα από στοχευμένες προσπάθειες και συστηματική δουλειά, η κρουαζιέρα διανύει μία σταθερά ανοδική πορεία, αποτελώντας μία βασική μορφή τουρισμού για το νησί με πολλά οφέλη για την τοπική μας οικονομία.

Η Ρόδος έχει κατακτήσει τη δική της θέση ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς του θαλάσσιου τουρισμού και έχει μπροστά της ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον σε ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας», σημειώνει καταλήγοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα