Αφροδίτη Λατινοπούλου στον RV: Να μας δώσει ο κόσμος την ευκαιρία να ακουστεί η δική του φωνή στην Ευρώπη. Η Φωνή της Λογικής (audio)

Εμείς αυτό το οποίο υπηρετούμε ως Φωνή Λογικής είναι οι αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε και τα ιδανικά τα οποία δεν έχουμε καμία πρόθεση να προδώσουμε ή να ξεπουλήσουμε.

 

Η Νέα Δημοκρατία αυτοπροσδιορίζεται ως κεντροδεξιά παράταξη, ενώ στην ουσία είναι πιο αριστερή απ’ το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό αποδεικνύεται και απ’ το πρόσφατο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την επιδοματική της πολιτική και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

 

Πρέπει να τιμωρείται όποιος μπαίνει παράνομα στη χώρα. Η χώρα μας δεν είναι γη της επαγγελίας. Δεν θα έρχονται παράνομα και να είναι ελεύθεροι να εγκληματίσουν.

 

Σ’ αυτές τις εκλογές να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα τόσο στην ευρώπη όσο και στην ελληνική κυβέρνηση, ότι ως εδώ. Ο κόσμος να μας δώσει μια ευκαιρία να ακουστεί η δική του φωνή στο ευρωκοινοβούλιο. Η Φωνή της Λογικής.

Καλεσμένη της εκπομπής «Real Kos» με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε η Πρόεδρος της Φωνής Λογικής κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου, συζητώντας για το διακύβευμα των επερχομένων Ευρωεκλογών, τον χώρο τον οποίον επιθυμεί να η ίδια και το κόμμα της να εκφράσουν, καθώς και τα ζητήματα που χρίζουν συζήτησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Εμείς αυτό το οποίο υπηρετούμε ως Φωνή Λογικής είναι οι αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε και τα ιδανικά τα οποία δεν έχουμε καμία πρόθεση να προδώσουμε ή να ξεπουλήσουμε. Η πατρίδα η θρησκεία και η οικογένεια για εμάς είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες που κράτησαν ζωντανή κι ελεύθερη την πατρίδα μας. Οι αξίες αυτές πρέπει να υπάρχουν και στην Ευρώπη η οποία πρέπει να είναι Ευρώπη των Εθνών και όχι μία Ευρώπη ισλαμοποιημένη και γκετοποιημένη που χάνει την πολιτισμικής της κληρονομιά προκειμένου κάποιες μειοψηφίες να είναι ευχαριστημένες», μερικά απ’ όσα δήλωσε η κ. Λατινοπούλου.

Όσον αφορά το πως αυτοπροσδιορίζεται πολιτικά η ίδια και η Φωνή Λογικής, η κ. Λατινοπούλου δήλωσε τα εξής: «Απ’ τη στιγμή που οι αξίες μας είναι Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια και είμαστε Φιλελεύθεροι οικονομικά, νομιζω όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι ανήκουμε στον κεντροδεξιό χώρο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι και δεξιούς να μας πει κάποιος ότι θα παρεξηγηθούμε. Από εκεί κι έπειτα πολλοί αυτοπροσδιορίζονται όπως είναι της μόδας κατά το δοκούν. Κάποιος είναι άνδρας και αυτοπροσδιορίζεταιως γυναίκα. Έτσι και η Νέα Δημοκρατία αυτοπροσδιορίζεται ως κεντροδεξιά παράταξη ενώ στην ουσία είναι πιο αριστερή απ’ το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό αποδεικνύεται και απ’ το πρόσφατο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την επιδοματική της πολιτική και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο».

Ιδιαίτερη η αναφορά της κυρίας Λατινοπούλου για το μεταναστευτικό ζήτημα: «Η χώρα μας είναι χώρα και όχι χώρος. Συνεπώς μια χώρα πρέπει να σέβεται τα σύνορά της. Όποιος εισέρχεται παράνομα στη χώρα δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να τον φιλοξενούμε και να του δίνουμε επιδόματα ώστε να γεννά 5-6-7 παιδιά και να κυκλοφορεί παράνομα μέσα στη χώρα μας. Πρέπει να τιμωρείται όποιος μπαίνει παράνομα στη χώρα. Η χώρα μας δεν είναι γη της επαγγελίας. Δεν θα έρχονται παράνομα και να είναι ελεύθεροι να εγκληματίσουν. Οι άνθρωποι αυτοί λόγω κουλτούρας δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή. Έχουμε δει άπειρα παραδείγματα. Εάν κάποιος εισέλθει παράνομα, πρέπει να συλλαμβάνεται και να κρατέιται σε κλειστά κέντρα, σε ακατοίκητα νησιά έως ότου απελαθεί. Από εκεί κι έπειτα μπορούμε να προχωρήσουμε σε διακρατικές συμφωνίες όπως έχει κάνει η φιλελεύθερη Δανία με την Ρουάντα όπου και στέλνει τους παράνομους μετανάστες της».

Όσον αφορά το μήνυμα που θέλει η ίδια να στείλει, η κυρία Λατινοπούλου στάθηκε στα εξής: «Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες που μεγάλωσαν με αξίες. Είμαστε ένα σοβαρό κόμμα, με άρτιο ψηφοδέλτιο, με 42 υποψήφιους το 85% των οποίων πτυχιούχοι πανεπιστημίου, οικογενειάρχες με αρχές και αξίες, με τις ίδιες αγωνίες για τα παιδιά μας, για το μέλλον αυτής της χώρας που αργοπεθαίνει δημογραφικά. Ένα έθνος χωρίς αξίες είναι καταδικασμένο να πεθάνει. Προτρέπω τους συμπολίτες μας να πάνε να ψηφίσουν σ’ αυτές τις εκλογές, είναι δικαίωμα και πρέπει να ασκείται. Σ’ αυτές τις εκλογές να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα τόσο στην ευρώπη όσο και στην ελληνική κυβέρνηση, ότι ως εδώ. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και ο κόσμος να μας δώσει μια ευκαιρία να ακουστεί η δική του φωνή στο ευρωκοινοβούλιο, η φωνή της λογικής. Η λογική η οποία βιάζεται καθημερινά είναι εδώ και θα είναι ακόμη δυνατότερη μέσα απ’  το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα