Αφιέρωμα από το κρατικό ραδιόφωνο της Σουηδίας στην Τήλο

Αφιέρωμα σε εκπομπή από το κρατικό ραδιόφωνο της Σουηδίας στην Τήλο. Η ανταποκρίτρια του σταθμού Marie-Louise Kristola επισκέφθηκε το νησί της Δωδεκανήσου για συνεντεύξεις συνομιλώντας με τη Δήμαρχο Μαρία Καμμά, τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Αλιφέρη και τον Βασίλη Καραγιάννη στο Κέντρο Κυκλικής Καινοτομίας, ενώ αναμένεται σύντομα και τηλεοπτικό αφιέρωμα στην Τήλο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Τήλου:

Είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα στο νησί μας, την ανταποκρίτρια του κρατικού ραδιοφώνου της Σουηδίας Marie-Louise Kristola η οποία αφού ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας την Τρίτη, την Πέμπτη πήρε το αεροπλάνο και ήρθε να μας δει από κοντά.
Έμεινε τόσο εντυπωσιασμένη με το νησί μας, τους κατοίκους του, αλλά κυρίως με τα έργα που έχουν γίνει, που σήμερα πρότεινε στους προϊσταμένους της εκτός από τη ραδιοφωνική εκπομπή να κάνουν και τηλεοπτικό αφιέρωμα και εκείνοι δέχτηκαν με ενθουσιασμό.
Η ανταποκρίτρια μίλησε με κατοίκους, επισκέφθηκε την ανεμογεννήτρια με τον αντιδήμαρχο Σπύρο Αλιφέρη, πήρε συνέντευξη από τη Δήμαρχο Μαρία Καμμά και συζήτησε με τον Βασίλη Καραγιάννη όταν ανέβηκε στο Κέντρο Κυκλικής Καινοτομίας.
Έφυγε με άριστες εντυπώσεις και την υπόσχεση να επιστρέψει μια και η Τήλος κέντρισε όπως μας είπε πολλών το ενδιαφέρον στη Σουηδία.
Γιατί έτσι είναι, τα έργα αναγνωρίζονται και το νησί μας ακούγεται όλο και περισσότερο, όλο και πιο μακριά!
Μπορείτε να ακούσετε τη σύντομη ραδιοφωνική παρουσίαση εδώ https://sverigesradio.se/…/grekiska-on-tilos-satsar-pa… και όταν προβληθεί η εκπομπή θα σας ενημερώσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα