Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία στη Ρόδο

Άδειες έχουν δοθεί για δύο γεωτρήσεις με σκοπό την υδροδότηση δύο ξενοδοχείων στη Ρόδο.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Υδάτων Νοτίου Αιγαίου χορήγησε άδεια διάνοιξης γεώτρησης για υδρευτική χρήση, πλην πόσης και χρήση αναψυχής στην εταιρεία ΛΙΝΔΙΑ ΑΚΤΗ ΤΞΝΕΕ ΑΕ στην περιοχή Λάρδο της Λίνδου στη Ρόδο, εντός του ξενοδοχείου COSTA LINDIA. Ειδικότερα, το έργο προορίζεται για το πότισμα χώρων πρασίνου 2,5 στρεμμάτων χλοοτάπητα και καλλωπιστικών φυτών εντός του ξενοδοχείου 11,1 στρεμμάτων COSTA LINDIA, καθώς και για την πλήρωση και συμπλήρωση νερού σε 5 πισίνες, συνολικής χωρητικότητας 1.000 κ.μ. Σημειώνεται ότι το μέγιστο βάθος της γεώτρησης είναι 24 μέτρα, ενώ η μέγιστη χρήση νερού εκτιμάται στα 2.300 κ.μ. ανά έτος και θα χρησιμοποιηθεί μόνο εφόσον σε επόμενο στάδιο εκδοθεί η άδεια χρήσης νερού.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Υδάτων Νοτίου Αιγαίου, χορήγησε άδεια διάνοιξης γεώτρησης υδρευτικής χρήσης, πλην πόσης, στην επιχείρηση ΚΟΙΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΞΤΕΕ, για το πότισμα χλοοτάπητα, επιφανείας 1.35 στρεμμάτων, εντός του ξενοδοχείου μονάδας KOLYMPIA SKY στην περιοχή Κολύμπια Αφάντου της Ρόδου. Σημειώνεται ότι το μέγιστο βάθος της γεώτρησης ορίζεται στα 10 μέτρα, ενώ η μέγιστη ποσότητα νερού που μπορεί να χρησιμοποιείται ανά έτος, είναι 1.600 κ.μ., μόνο εφόσον σε επόμενο στάδιο εκδοθεί η άδεια χρήσης νερού.

Πηγή: tornosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα