Α.Σ. “Ασπίς Σαλάκου”: Έκοψε την πίτα της η ομάδα, γιορτάζοντας 70 χρόνια από την ίδρυσή της

Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο ευχαρίστησε ο Πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος δεσμεύθηκε σε συνάντηση που είχαν πριν από λίγες ημέρες ότι θα φτιάξει το γήπεδο της Σαλάκου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σαλάκου έκοψε το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μία κατάμεστη από κόσμο εκδήλωση στο χωριό.

της Νατάσας Παμπρή

Ο Α.Σ. «Ασπίς Σαλάκου», φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου το 1953 και η ομάδα παραμένει αήττητη, στην κορυφή της Γ’ Κατηγορίας!

Παρόντες στην εκδήλωση οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Υψηλάντης, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου, ο τ. Δήμαρχος Ρόδου και υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Φώτης Χατζηδιάκος, η Ελευθερία Φτακλάκη υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία και η Κατερίνα Βολονάκη, υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Παρόντες επίσης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Σαλάκου Στέργος Αγγουράς και Μαριτσών κ. Παπαδημήτρης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Παναγιώτης Εγγλέζος και οι πρώην Πρόεδροι της ομάδας τους οποίους τίμησε ο Σύλλογος, με τιμητικές πλακέτες.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Καϊμαξή Τουραλη, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο ο οποίος υποσχέθηκε σε συνάντηση που είχαν πριν από λίγες ημέρες ότι θα φτιάξει το γήπεδο της Σαλάκου, με νέο πλαστικό χλοοτάπητα, όπως επίσης και τις κερκίδες. Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου.

 

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στέργος Αγγουράς, που παλαιότερα διετέλεσε και Πρόεδρος του Α.Σ. Σαλάκου:

 

Ο χαιρετισμός του τ. Δημάρχου Ρόδου και υποψηφίου βουλευτή Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου:

 

Ο Πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε και την κα Φτακλάκη, όπως και τον γιό της, δικηγόρο Σπύρο Καλαποδάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους στο θέμα του καταστατικού του Συλλόγου, το οποίο πριν από λίγες ημέρες εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο.

Η καταγόμενη από την περιοχή υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου Ελευθερία Φτακλάκη, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα