8-11 Σεπτεμβρίου το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης “Δημήτρης Κρεμαστινός”

Το Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης – Δημήτρης Κρεμαστινός που θα πραγματοποιηθεί 8-11 Σεπτεμβρίου, εκκινεί φέτος με στόχο να καταστεί ένας βιώσιμος πολιτιστικός θεσμός και τιμά τον αείμνηστο Χαλκίτη Δημήτρη Κρεμαστινό, την εξέχουσα ιατρική, ακαδημαϊκή, επιστημονική και πολιτική προσωπικότητα της χώρας μας, που αναγνώριζε και προωθούσε την αξία της μουσικής παιδείας.

“Το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης- Δημήτρης Κρεμαστινός δημιουργήθηκε για να προωθήσει την δημιουργικότητα, την ποικιλομορφία, να φέρει τους γείτονες σε διάλογο, να αποτελέσει μια κορυφαία ευκαιρία τοπικής υπερηφάνειας και να βελτιώσει την γενικότερη ψυχολογία και ευημερία της Χάλκης μας.

Αυτή την φιλοσοφία πρέσβευε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο άνθρωπος της επιστήμης, της πολιτικής και της τέχνης. Το Φεστιβάλ φέρει το όνομα του προς τιμήν του. Το μεγαλείο του και η άρρηκτη σχέση του με την κοινωνία και την ταυτότητα της θα προσπαθήσει να αποτυπωθεί σε αυτή την κορυφαία μουσική συνάντηση”, δηλώνει ο Άγγελος Φραγκάκης, Δήμαρχος Χάλκης και επί χρόνια στενός συνεργάτης του αείμνηστου κορυφαίου επιστήμονα και πολιτικού Δημήτρη Κρεμαστινού.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την καλλιτεχνική Δ/νση του Νίκου Χαλιάσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα